A felhasználói élmények javításáért webáruházunk cookie-kat használ. Erről az adatkezelési tájékoztatóban olvashat részletesen.

Menü

Melyik babahintát válasszam?

Melyik babahintát válasszam?

Ahhoz szeretnénk segítséget nyújtani, hogy melyik Indigo babahinta lenne megfelelőbb a számotokra. Az Indigo Handmade műhelyben egyedülálló módon, kétféle babahinta tipus is készül. Az egyik a babzsákos babahinta amit mi magunk terveztünk és találtunk ki az anyukák kérésére, a másik pedig egy közismertebb, ék alakú, előre mélyülő típus. Nos, most nézzük meg, melyik miért jó.

A babzsákos babahintát az anyukák kéréséhez igazodva fejlesztettük ki úgy, hogy vízszintes fekvőfelületet biztosítson azoknak a babáknak, akiknek alapvetően az elalvással, altatással vannak nehézségeik. Ebben kényelmesen, vízszintes pozicióban fog tudni feküdni a baba, nem kell a lyukakon kilógatni a lábacskákat, oldalra is tud fordulni benne. Ha játszani, szórakozni szeretnétek, akkor is szuperül használható hiszen ebben is lehet  üldögélni, hintázni, rugózni, a lábaknak kialakított lyukak ezen a hintán is ugyanúgy megvannak, ugyanúgy ülhet benne a nagyobbacska baba. Ennek a hintának az alapmérete, 85cm hosszú és 50 cm széles. 

Az általunk inkább csak 6 hónapos kortól (más gyártónál újszülöttkortól) javasolt előre mélyülő babahintánkat alapvetően fejlesztésre és időtöltésre ajánljuk, alvásra kevésbé alkalmas a kialakítása miatt. Azért a 6 hónapos kor, mert előre mélyített szabása, félülő testhelyzetet ad, ami pici babáknak még nem ajánlott pozició. Ebből a tipusból jobban kilát a baba, elfoglalja saját magát viszont idővel csak úgy fog elférni benne ha a lábait kilógatjuk az erre a célra kialakított lyukakon. Így aludni nem kényelmes, elzsibbadnak a lábak, idő előtt felébrednek hisz nem tudnak oldalra fordulni sem...ettől függetlenül a babák ebben is el szoktak aludni de szerencsés ha ki tudod venni belőle ilyenkor. Ha pici babád van és mégis úgy döntesz, hogy a későbbiekre tekintettel ezt a tipust szeretnéd, babzsákpárnával kiegészítve megfelelő lehet mert azzal kitölthető a hinta elülső mélyedése, így a picik sem csúsznak be a hinta aljába és nagyjából vízszintesre ki lehet hozni a felületét. Ennek a hintának az alapmérete, 72cm hosszú és 50cm széles.

A jó hír, hogy valószínűleg egyik tipus sem lesz rossz választás, végeredményben mindkettőt lehet használni altatásra is és időtöltésre, fejlesztésre is, csak apró kompromisszumos kényelmi különbségek vannak bizonyos alkalmakkor, élethelyzetekben. A tapasztalat azt mutatja, hogy babák nagyon találékonyak és alkalmazkodóak. Ha aludni szeretnének a hintában akkor aludni fognak, ha játszani szeretnének akkor játszani fognak legyen az bármelyik tipus.

Bátran próbáld ki és ha nem válik be, 30 napod van visszaküldeni, mi visszafizetjük az árát.

Keresés