A felhasználói élmények javításáért webáruházunk cookie-kat használ. Erről az adatkezelési tájékoztatóban olvashat részletesen.

Menü

Babahinta

Lepd meg magad és a kisbabádat egy prémium minőségű, csodaszép Indigo babahintával! Fejleszti, nyugtatja, elaltatja, miközben Te egy kicsit szusszanhatsz a kanapén. Meglátod, ez lesz az egyik leghasznosabb babafelszerelés amit megvehettél. 30 napos elégedettségi garanciát vállalunk rá, ennyire biztosak vagyunk a sikerében!
Babahinták Babahinták
0-3 éves korig ajánljuk nyugtatásra, játékra, fejlesztésre ajánlott.
Babzsákos babahinták Babzsákos babahinták
Újszülöttkortól 3 éves korig használható, elsősorban altatásra kifejlesztve.
Indigo Junior babahinta Indigo Junior babahinta
INDIGO Junior hinták 1-5 éves korig
Extra babahinta csomagok Extra babahinta csomagok
Babahinták minden extra kiegészítővel kedvezménnyel és ingyen szállítással!
Kiegészítők, tartozékok babahintához Kiegészítők, tartozékok babahintához
A babahintákhoz ajánlott kiegészítők itt találhatók.
Hintaállvány Hintaállvány
Hintaállvány, mely kül,-és beltéren is használható. Vastag, strapabíró acélcsőből készült. Csepphintáinkhoz és babahintáinkhoz is megfelelő. 150kg terhelhetőséggel! Figyelem, csak személyes átvétellel, Dunakeszin! 

Az Indigo babahinta amellett, hogy egy fejlesztő eszköz kisbabádnak, nagyon hasznos kiegészítő az újdonsült szülők számára. Megkönnyíti a család életét, hiszen egy órákon át síró, hasfájós csecsemőt elringatni kézben, borzasztó nagy kihívás a frissen szült kismama számára. A babahinta kellemesen elringatja a picit, megnyugszik, elalszik, miközben észrevétlenül fejleszti is az érzékeit. Az idegrendszer szoros összeköttetésben van az egyensúly érzékeléssel ezáltal a hintázás számos területen fejleszti kisbabádat.

Keresés