A felhasználói élmények javításáért webáruházunk cookie-kat használ. Erről az adatkezelési tájékoztatóban olvashat részletesen.

Menü

Babahinta

Lepd meg kisbabádat egy szuper babahintával! Fejleszti, nyugtatja, lefoglalja őt, miközben Te egy kicsit szusszanhatsz. Meglátod, ez lesz az egyik legjobb babás dolog amit megvehettél!
Babahinták Babahinták
Újszülött kortól 3 éves korig használható elsősorban játékra, fejlesztésre ajánlott.
Babzsákos babahinták Babzsákos babahinták
Újszülöttkortól 3 éves korig használható, elsősorban altatásra kifejlesztve.
Indigo Junior babahinta Indigo Junior babahinta
INDIGO Junior hinták 1-5 éves korig
Extra babahinta csomagok Extra babahinta csomagok
Babahinták minden extra kiegészítővel kedvezménnyel és ingyen szállítással!
Kiegészítők, tartozékok babahintához Kiegészítők, tartozékok babahintához
A babahintákhoz ajánlott kiegészítők itt találhatók.
Hintaállvány Hintaállvány
Hintaállvány, mely kül,-és beltéren is használható. Vastag, strapabíró acélcsőből készült. Csepphintáinkhoz és babahintáinkhoz is megfelelő. 150kg terhelhetőséggel! Figyelem, csak személyes átvétellel, Dunakeszin! 

A babahinta egy nagyon hasznos kiegészítő az újdonsült szülők számára. Nagyban megkönnyíti a család életét, hiszen gondoljunk csak bele... egy sokszor órákon át síró, hasfájós csecsemőt elringatni kézben borzasztó nagy kihívás egy frissen szült kismama számára. A babahinta kellemesen elringatja a picit, megnyugszik, elalszik, miközben észrevétlenül fejleszti is őt. Jó tudni, hogy az idegrendszer szoros összeköttetésben van az egyensúly érzékeléssel ezáltal számos területen fejleszti kisbabánkat. Lehet ringató bölcsőhinta, rugós, ugráló babahinta, állvánnyal és mennyezetbe fúrva is használható.

Keresés