Hordozótakaró

Ha van már babahordozód amivel magadra tudod venni a babát, akkor mindenképpen szükséged lesz egy 3 évszakos, kivehető téli betétes vízálló hordozótakaróra mely minden hordozóeszközhöz megfelelő legyen az csatos hordozó vagy akár hordozókendő. Elöl,- és háton hordozáshoz is alkalmas. Anya, apa a saját kabátjára veheti fel, a hordozós takaró csak a babát védi, melegíti. Mindenkire jó, felváltva is használhatjátok, a felvétele nagyon könnyű. Praktikus tartózsákban küldjük amivel mindenhová magaddal viheted.

Az Indigo hordozótakarót úgy terveztük meg, hogy jól kihasználható legyen, ezért tavasszal és ősszel, egy réteg puha thermopolár belsővel hordhatjátok, télre pedig belegombolható egy újabb thermopolár réteg, amivel együtt nagyon jól szigetel, egy vastag télikabátnak felel meg. Vízálló külső rétegének köszönhetően, esőben, hóban is bátran útnak indulhattok. A baba buksiját is be tudod vele fedni, ráhúzhatod akár egy kapucnit. A lábikóját sem tudja kidugni ha a téli betéten kialakított lábzsákot ráhúzod. A téli sötétben jól fog jönni a fényvisszaverő csík amit a zseb tetejére varrtunk rá a biztonságotok érdekében.

Vagány színeivel bátran hordhatja apa és anya is de még a nagyszülőkön is jól mutat majd. Mindenkinek kényelmes és jó megoldás, a felvétele nagyon egyszerű, csak fel kell kapni, akár egy kabátot. Teljesen rá tudod állítani a gumírozással a babára is és magadra is. Hevederes, csatos vállpántjai egyszerűen a kívánt méretre beállítható. 

Baby (0-15hó) és totyogó (15-24hó) méretben kapható.

Ezt a tipusú hordozótakarót, az Indigo Handmade kézműves műhelye tervezte és fejlesztette. Több hónapos tervezési és tesztelési munka eredménye, mely anyukák bevonásával, az ő visszajelzéseik alapján történt. Végleges, jelenlegi formáját 2014-ben nyerte el. Büszkék vagyunk rá, hogy azóta is töretlen sikert arat a hordozós anyukák körében. Köszönjük nektek! Válaszd Te is az eredetit, az Indigo hordozótakarót, mely csak nálunk kapható!

Ilyen egyszerű felvenni:

Rendezés:

3 évszakos INDIGO hordozótakaró - Kobaltkék

16.990 Ft
Elfogyott
Várható szállítás:2024. május 31.

3 évszakos INDIGO hordozótakaró - bézs

16.990 Ft
Elfogyott
Várható szállítás:2024. május 31.

3 évszakos INDIGO hordozótakaró - piros

16.990 Ft
Elfogyott
Várható szállítás:2024. május 31.

3 évszakos INDIGO hordozótakaró - zöld

16.990 Ft
1 db raktáron
Várható szállítás:2024. május 27.

3 évszakos INDIGO hordozótakaró - fekete

16.990 Ft
5 db raktáron
Várható szállítás:2024. május 28.