A felhasználói élmények javításáért webáruházunk cookie-kat használ. Erről az adatkezelési tájékoztatóban olvashat részletesen.

Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Üdvözöllek Kedves Látogató!

Balogné Brückler Anett vagyok, az Indigo Handmade alapítója. Én is egy édesanya vagyok, két kisgyermekkel ezért tudom mi az ami segítséget jelent a családoknak/Nektek. Reméljük, hogy termékeinkkel megkönnyítjük a Ti életeteket is.

Az Indigo Handmade rövid története:

2010 nyarán készült el a legelső Indigo Handmade babahordozó de ekkor még nem neveztem így el. Pusztán hobbinak indult, nem terveztem, hogy a későbbiekben ezzel fogok foglalkozni, bár eredeti szakmám a szabás/varrás. Az akkor másfél éves kislányom melletti hasznos időtöltés volt csupán és mivel nagyon szerettem csinálni, nekem igazi kikapcsolódást jelentett. Az első darabot magunknak szántam majd, -mivel bevallom elég jól sikerült- néhány darab készült másoknak is. Az eladásra szánt néhány darab az anyukáknak annyira bevált, hogy egymásnak ajánlottak és sorban kerestek meg újabb és újabb anyukák az általam készített babahordozó iránti igényükkel. Az évek során természetesen rengeteget fejlesztettem, változtattam a hordozóimon, a mei tai mellé lettek félcsatos és csatos hordozók is. Ez idő alatt sokat tanultam, sok tapasztalattal lettem gazdagabb, a mai napig mindig tanulok valami újat amit  igyekszem hasznosítani a munkám során.

A babahinták készítésének története a nővérem kisfiának születésével kezdődött 2014-ben. Ő adta hozzá az ötletet és a bátorítást ugyanis nekik akkor már használatban volt egy bölcsőhinta amit nagyon szerettek, nagy segítséget jelentett -az általam készített babahordozó mellett- a mindennapi életben. Nagyjából ekkorra tehető az Indigo Handmade név felvétele ugyanis a vásárlók kérték -már-már követelték-, hogy végre találjak ki egy védjegyet amitől könnyen megtalálható/megkülönböztethető vagyok. 

Azóta a babahintákat továbbfejlesztettem egy babzsák párnával ellátott, vízszintes fekvőfelületű változatra amit a felhasználó szülők tapasztalatai alapján állítottam össze. (részletes leírást találsz róla a webshopban) Ez egy teljesen új, általam kifejlesztett változat és csak nálunk kapható!

Az évek során csak tovább nőtt az igény a termékeimre és a sok megrendelés -amit ezúton is nagyon köszönök nektek- miatt megnőtt teendők, intéznivalók listája, új termékek kifejlesztése mellett már nem maradt időm a családomra, gyermekeimre. Ekkor a férjemmel úgy döntöttük, hogy egyesítjük erőinket és céget alapítunk így mostanra igazi családi vállalkozásnak mondhatjuk az Indigo Handmade-t.

Műhelyünkben mi tényleg minden nap azon dolgozunk, hogy a termékeink kényelmesek, jól kihasználhatóak és, hogy kiváló minőségűek legyenek.

Mivel mi is egy kisgyermekes család vagyunk és tisztában vagyunk az ezzel járó nehézségekkel, gondokkal, ha a bármilyen kérdés, probléma felmerül, bátran fordulj hozzánk, hogy segíthessünk.

Köszönjük, hogy időt szakítottál ránk, bízunk benne, hogy Te is megtalálod a kedvenced nálunk!

  Balogné Brückler Anett

      Alapító, Ügyvezető

 

Szolgáltató adatai:
Cégnév: Indigo Handmade Kft
Szolgáltató telephelye: 2151 Fót Keleti Márton u 7.
Cégjegyzékszám:13-09-182351
Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: info@indigohandmade.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége:+36 70/416-5864
Adószám:25720585-2-13

 

 

Keresés