A felhasználói élmények javításáért webáruházunk cookie-kat használ. Erről az adatkezelési tájékoztatóban olvashat részletesen.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Aktívmami Program

1 órájaBudapest

Gyakran kérdezik tőlem, hogy melyik csatos hordozót ajánlom. Nos, nem vagyok hordozási tanácsadó, de való igaz, bizony jó sok márkát kipróbáltam már az évek során. 

Nem is tudnék (és nem is szoktam) egyet kiemelni, mert szerencsére van jópár biztos választás. Amire most mégis szeretném felhívni a figyelned, az az INDIGO Handmadehazai fejlesztésű márka. Jóval kevesebben találkoztak ezzel a márkaval, mint a jól hangzó és divatos ismertebb társaival, pedig megérdemli, hogy beszéljünk róla.

Amikor évekkel ezelőtt Anett, a márka tulajdonosa elkezdte készíteni az Indigó hurcikat, elsők között kezdtem tesztelni pár éles szemű hordozási tanácsadóval. A hordozók változtak, mert Anett nem egy formához vagy egy elképzeléshez ragaszkodott, hanem, hogy megalkossa a tökéletest a tapasztalatok alapján.

Persze ezzel semmiképp nem azt akarom sugallni, hogy ne lenne még a piacon tökéletes felépítésű, anyagú, felszereltségű stb hordozó.
De ha épp keresgélsz, érdemes ezt a márkát is komolyan megfontolni. 
Nekem még nem volt olyan tapasztalatom, hogy valakinek ne tetszett volna az órára kikölcsönzött Indigó hurci.
Sőt! Egyre többen választják maguknak, jóformán ajánlanom sem kell, hiszen maguk is érzik az órákon, milyen kényelmes anyának is, babának is, és a tesztpéldányaimon még az idő és a fokozott igénybevétel nyomai sem láthatóak!

Így járt például Csilla és a kis Milán is, akik mától a saját majmocskás Indigójukban formálódnak az Aktívmami órákon 

2020. 07. 27. 11:49:18
Indigo babahinta riport - RTL klub

Ajánljuk figyelmetekbe ezt a 3 perces kis beszélgetést, amit az RTL klub, Édesítő c. műsorában láthattatok. Sok hasznos információt megtudhattok a hintáinkról egy gyakorló anyukától, miközben kislánya édesen szemlélteti, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban. 

                                   

2019. 06. 09. 19:30:00 Indigo handmade
Ki vagyunk mi?

Egy kis magyar családi vállalkozás vagyunk, akik maguk gyártják és forgalmazzák a termékeiket elejétől, a végéig.  A legtöbb felhasznált alapanyagunk magyar származású -erre mindig ügyelünk- ezáltal mi is kis hazánkat támogatjuk, hiszen ez mindannyiunk közös érdeke, a gyermekeink jövője.

2019. 02. 09. 11:43:40 Indigo Handmade
Melyik babahintát válasszam?

Ahhoz szeretnénk segítséget nyújtani, hogy melyik Indigo babahinta lenne megfelelőbb a számotokra. Az Indigo Handmade műhelyben egyedülálló módon, kétféle babahinta tipus is készül. Az egyik a babzsákos babahinta amit mi magunk terveztünk és találtunk ki az anyukák kérésére, a másik pedig egy közismertebb, ék alakú, előre mélyülő típus. Nos, most nézzük meg, melyik miért jó.

Keresés