A felhasználói élmények javításáért webáruházunk cookie-kat használ. Erről az adatkezelési tájékoztatóban olvashat részletesen.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Aktívmami Program

1 órájaBudapest

Gyakran kérdezik tőlem, hogy melyik csatos hordozót ajánlom. Nos, nem vagyok hordozási tanácsadó, de való igaz, bizony jó sok márkát kipróbáltam már az évek során. 

Nem is tudnék (és nem is szoktam) egyet kiemelni, mert szerencsére van jópár biztos választás. Amire most mégis szeretném felhívni a figyelned, az az INDIGO Handmadehazai fejlesztésű márka. Jóval kevesebben találkoztak ezzel a márkaval, mint a jól hangzó és divatos ismertebb társaival, pedig megérdemli, hogy beszéljünk róla.

Amikor évekkel ezelőtt Anett, a márka tulajdonosa elkezdte készíteni az Indigó hurcikat, elsők között kezdtem tesztelni pár éles szemű hordozási tanácsadóval. A hordozók változtak, mert Anett nem egy formához vagy egy elképzeléshez ragaszkodott, hanem, hogy megalkossa a tökéletest a tapasztalatok alapján.

Persze ezzel semmiképp nem azt akarom sugallni, hogy ne lenne még a piacon tökéletes felépítésű, anyagú, felszereltségű stb hordozó.
De ha épp keresgélsz, érdemes ezt a márkát is komolyan megfontolni. 
Nekem még nem volt olyan tapasztalatom, hogy valakinek ne tetszett volna az órára kikölcsönzött Indigó hurci.
Sőt! Egyre többen választják maguknak, jóformán ajánlanom sem kell, hiszen maguk is érzik az órákon, milyen kényelmes anyának is, babának is, és a tesztpéldányaimon még az idő és a fokozott igénybevétel nyomai sem láthatóak!

Így járt például Csilla és a kis Milán is, akik mától a saját majmocskás Indigójukban formálódnak az Aktívmami órákon 

2019. 06. 09. 19:30:00 Indigo handmade
Miért vásárolj tőlünk?

Amit először kiemelnénk, amikor erről elmélkedünk, hogy Mi, még mindig egy családi vállalkozás vagyunk. Biztosan sokszor hallottad már azt az elcsépelt mondatot -de való igaz-, hogy ha tőlünk vásárolsz, egy magyar család megélhetését támogatod. Gyerekek különóráit, edzőcipőjét, táborozását, karácsonyi ajándékát stb...,hiszen tudod.  Ezzel szemben az ömlesztett árukkal telerakott külföldi multik vagy a kínai sorozatgyártott termékek állnak.

2019. 02. 09. 11:43:40 Indigo Handmade
Melyik babahintát válasszam?

Mivel kétféle hasonló tipusú babahinta is található a shopban, sok a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy vajon melyik lenne számotokra a megfelelőbb. Ehhez szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani.

2018. 10. 22. 00:00:00 Indigo Handmade
A csepphinta és a fejlesztő torna

Ha úgy érzed az átlagostól eltérően fejlődik gyermeked, érdemes utánajárni. Egy kis fejlesztés senkinek sem árt, egyszerű és játékos megoldást jelenthetnek a különböző fejlesztő tornák, melyekhez az egyik legfontosabb segédeszköz a csepphinta.

Keresés