A felhasználói élmények javításáért webáruházunk cookie-kat használ. Erről az adatkezelési tájékoztatóban olvashat részletesen.

Termékek Menü

Babzsákos babahinták újszülött kortól

Ez a hinta egy forradalmian új INDIGO handmade találmány!

Kizárólag nálunk kapható, formatervezési oltalommal védett!

Ezt a hintát ajánljuk egészen újszülött kortól, akár 3 éves korig max 20kg-ig.

Pici babáknak -és nagyobbaknak is ha az altatás a fő cél-  ezt a hintát ajánljuk mert vízszintes fekvőfelületet biztosít, 10cm-el hosszabb mint a másik típusú hintánk, így még egy 1,5-2 éves is elfér benne fekve anélkül, hogy a lábait ki kellene lógatnia a lyukakon. A babzsák párnával kombinálva teljesen ergonómikus, nem nyeklik-nyaklik benne a pici baba sem. A polisztirol gyöngyökkel töltött párna felveszi a baba testformáját, finoman körbeöleli őt ezáltal tehermentesíti a gerincét, csípőjét a rá ható erőktől. Ha már tud ülni a kicsi, a párnát visszahajtva  lehet benne hintázni, ugri-bugrizni.

A hinta egy pontos felfüggesztésének köszönhetően minden irányban mozog ami fejleszti a babák egyensúlyát, térérzékelését. Rugóval kiegészítve a hinta fejlesztő hatását tovább erősíthetjük és nem utolsósorban a gyerekek nagy kedvence!

A hintához vásárolható távtartó keresztrúd is, ami a csomó alatti kötélzetet húzza szét, ez megkönnyíti a baba be és- kivételét a hintából.
 

Rendezés: