A felhasználói élmények javításáért webáruházunk cookie-kat használ. Erről az adatkezelési tájékoztatóban olvashat részletesen.

Termékek Menü

Babahinták 6 hónapos kortól

Ezt a hintát ajánljuk 6 hónapos kortól, az aktív időtöltésre, hintázásra, üldögélésre, ugribugrizni (rugóval), akár 3 éves korig max 20kg-ig.

Egyfajta félülő testhelyzetet biztosít az előre mélyülő szabásának köszönhetően ami alkalmas a szabad nézelődésre amíg anya a házimunkát végzi. Egy pontos felfüggesztésű így minden irányban mozog, kiváló fejlesztő hatása van a babákra.

Rugóval kiegészítve a fejlesztő hatást tovább erősíthetjük és nem mellesleg a babák nagyon szeretnek benne így ringatózni, rugózni.

Erről a típusról tudni kell, hogy kb 8-10 hónapos kortól csak úgy férnek el benne a babák, ha a lábukat kilógatják az erre kialakított lyukon. Ha így elalszanak az az alsó végtagok zsibbadásával járhat, nem tudnak oldalra sem fordulni, ezek pedig gyakran idő előtti és/vagy sírva ébredéssel járhatnak. Természetesen előfordul, hogy elalszanak benne egy rövid időre de ha egy fontos szempont lenne a baba altatása akkor a babzsákos babahintánkat ajánljuk inkább.

Babzsák párnával kombinálva pici babáknak is megfelelő választás lehet (a párna kitölti a mélyedést ezáltal nem nyeklik-nyaklik benne a baba).

A hintához vásárolható még távtartó keresztrúd ami a hinta kötélzetét húzza szét ezáltal könnyebb hozzáférést biztosít a babához.

Rendezés: