A felhasználói élmények javításáért webáruházunk cookie-kat használ. Erről az adatkezelési tájékoztatóban olvashat részletesen.

Menü

"Aktívmamik" és az Indigo csatos hordozók

Szmrecsányi Zsuzsi, Indigo Handmade
2018. 08. 15. 17:25:00
"Aktívmamik" és az Indigo csatos hordozók

Szmrecsányi Zsuzsi, az "Aktívmami Program" megalkotója, az Indigo hordozókról.

Keressétek őket a facebook-on vagy a honlapjukon!   https://www.aktivmami.hu/

Gyakran kérdezik tőlem, hogy melyik csatos hordozót ajánlom. Nos, nem vagyok hordozási tanácsadó, de való igaz, bizony jó sok márkát kipróbáltam már az évek során. 

Nem is tudnék (és nem is szoktam) egyet kiemelni, mert szerencsére van jó pár biztos választás. Amire most mégis szeretném felhívni a figyelned, az az INDIGO Handmade hazai fejlesztésű márka. Jóval kevesebben találkoztak ezzel a márkával, mint a jól hangzó és divatos ismertebb társaival, pedig megérdemli, hogy beszéljünk róla.

Amikor évekkel ezelőtt Anett, a márka tulajdonosa elkezdte készíteni az Indigó hurcikat, elsők között kezdtem tesztelni pár éles szemű hordozási tanácsadóval. A hordozók változtak, mert Anett nem egy formához vagy egy elképzeléshez ragaszkodott, hanem, hogy megalkossa a tökéletest a tapasztalatok alapján.

Persze ezzel semmiképp nem azt akarom sugallni, hogy ne lenne még a piacon tökéletes felépítésű, anyagú, felszereltségű stb hordozó.
De ha épp keresgélsz, érdemes ezt a márkát is komolyan megfontolni. 
Nekem még nem volt olyan tapasztalatom, hogy valakinek ne tetszett volna az órára kikölcsönzött Indigó hurci.
Sőt! Egyre többen választják maguknak, jóformán ajánlanom sem kell, hiszen maguk is érzik az órákon, milyen kényelmes anyának is, babának is, és a tesztpéldányaimon még az idő és a fokozott igénybevétel nyomai sem láthatóak!

Így járt például Csilla és a kis Milán is, akik mától a saját majmocskás Indigójukban formálódnak az Aktívmami órákon 

Keresés